KIOSKEN BYGGS OM

Efter ombyggnaden får vi mer plats för grillning och våffelhantering och ordentlig ventilation. Varulagret och den stora frysen kommer att vara inne i kiosken så det blir enkelt att fylla på kylskåp, glassfrys m.m.  

Koisken 2019

Gåsö Kiosken har slagit rekord. På alla sätt. Bästa försäljningen och bästa vinsten - till GTSK. Bästa personalen - ungdomar som glada serverar oss korv och glass varje dag. Flest kunder som köpte nästan allt vi hade, kiosken var helt länsad när vi lämnade i augusti. Flest sålda glassar - glassen tog slut till sista pinnen. Längst köer - besök oss klockan fyra mitt i sommaren får ni se. Gladaste kunderna – vi fick så mycket glada tillrop att det var svårt att smälta. Vi är helt enkelt supernöjda. Vi hoppas att ni också är det för när ni kommer och handlar i kiosken kan vi köra seglar/tennis skola och turneringar. Vi kan laga bryggan till badviken och måla badhytterna I Lunnevik. Allt hänger ihop.
 
Vinn, vinn helt enkelt. Och vi behövs alla, ungdomarna som jobbar i kiosken, och deras föräldrar som stöttar i bakgrunden, Peter af Klercker som pånyttfödde kiosken för fyra år sedan och som sedan dess har fortsatt att inspirera oss med nya idéer och förbättringar dag för dag, år för år, och alla kunder som handlar. Med hjälp av er blir kiosken en succé eller rättare sagt utan er blir det ingen kiosk.

Urval från kiosken

Kom och handla. Varför åka över vattnet för att få vatten. Önskar du färskt bröd finns urval av bake-off att ta med hem. Är det tungt att bära hem låt kioskpersonalen bära hem. Beställ på deras mobil 070-668 64 14 under öppettiderna 10:30-11:30 el. 16:00-18.30