Gåsö Husbok 2018

Välkommen med ditt bidrag
till Gåsö Husbok 2018*
Hej Gåsöbo, vi har tidigare berättat om vårt bokprojekt som startar nu, och som ska bli en fin och trevlig bok till sommaren 2018.

Gåsö Husbok 2018 blir alltså en ny version av 2008 års ”Här bor vi” (se bilden här ovan). Nu, 10 år senare och lagom till Gåsö Vänner Tennis och Segelklubbs 110-årsjubileum, fyller vi på med ny och färsk information om dagens Gåsö.

Syftet med denna bok är att visa en bild av hur det ser ut på Gåsö idag. Du är välkommen att berätta om ditt hus på ditt eget sätt, kanske lite historia, vilka bor där idag, kanske någon rolig detalj… Du väljer själv hur detaljerad eller personlig du vill vara. Vi kommer inte att göra några djupdykningar i öns historia* utan materialet kommer från dig som bor och vistas på ön. Boken kommer att säljas via olika kanaler på Gåsö, priset är inte fastställt i skrivande stund.

Gör så här: Det är naturligtvis helt frivilligt att medverka i boken. Klicka på en av länkarna här nedan för att lämna dina uppgifter om ditt hus till oss. Du kan spara ditt formulär och jobba vidare med det innan du skickar. Behöver du hjälp med t ex bildmaterial, eller text, hör av dig till oss i arbetsgruppen. Berätta för oss hur många exemplar av boken du tror att din familj/hushåll kan komma att vara intresserade av (ej bindande) Arbetsgruppen kommer att samla in och sammanställa allt material Deadline för textmaterial är 31 mars 2018, dvs påskhelgen. Deadline för bildmaterial är 27 maj 2018. Gåsö Husboks Villkor: Godkänn din medverkan i boken genom att klicka i Ja-rutan i formuläret.
Här är länkarna till formulären för info-insamling:
> För användare med Googlekonto: Klicka här
> För användare utan Googlekonto: Klicka här

OM detta med länkar känns svårt och främmande, kontakta oss via ett vanligt mejl, så löser vi det den vägen.

Vi i arbetsgruppen och styrelsen för GTSK hoppas så klart på stort deltagande och i slutänden en fantastisk bok!

Undrar ni något, ta gärna kontakta med någon av oss i arbetsgruppen.

Gåsöhälsningar från
Martin Zetterquist, sammankallande, martin@formalix.se, 070-8595522
Eva Schelin, eva.schelin@iqs.se
Karolina Kristensson, karolina.kristensson@gmail.com
Ulrika Laurin, ulrika.laurin@laurinmaritime.se
Fredrik af Klercker, fredrik@afklercker.com

*) OBS! Samtidigt som vi jobbar med detta projekt så arbetar Erik Sundström, Skaftö Bokmaskin, med ett annat bokprojekt kallat ”De bodde på Gåsö”, en historisk redogörelse. Vi vill understryka att detta handlar om en helt annan produktion som handlar om Gåsö historia, och den har ingen koppling till GTSK.