GTSK behöver hjälp!

Var är ni all kära Gåsöbor?
Styrelsen i Gåsö Vänner Tennis & Segelskap har hamnat i bryderier gällande frivilliginsatser och aktiviteter på Gåsö. Detta är ett nytt fenomen. Dvs alla vill vara med men för få vill engagera sig för att förverkliga. Trots att alla aktiviteter är uppskattade och samlar rekordmånga deltagare.

Kan det vara så att många tycker att det är för många aktiviteter på semestern?

Vi tror oss veta att de flesta på ön (framförallt barnfamiljerna) deltar och bevistar aktiviteterna, men ingen vill ta på sig ansvaret.

Vi närmar oss ett beslut där vi kanske blir tvungna att lägga ner aktiviteter på grund av det uppkomna läget och vädjar därför nu till er alla:
Snälla hjälp till att förverkliga årets mest uppskattade sommaraktiviteter!


1. Midsommar
Knut och Ingeborg Simonsson har varit midsommar-värdar tidsedan 20 år, nu behöver vi nya värdar! Någon ansvarar för att man på förmiddagen hjälps åt att resa stången, plocka kvistar och blommor för att klä stången. Någon skulle behöva styra upp dansen kl 15! Man behöver nödvändigtvis inte göra på samma sätt som tidigare år, har man ingen speleman så går det lika bra med högtalare (som finns i kapellet) eller varför inte sjunga själva :) Stommen till stången finns på ängen, ett hål finns färdigt att trycka ner stången i. Man behöver komma med sekatörer och rep när stången ska kläs för att det ska gå smidigt.

Knut och Ingeborg kommer att finnas på ön och det går jättebra att slå dom en signal om man undrar över ngt! Ingeborg nås på: 0735-763837


2. Gåsöspelen
Barnens stora höjdpunkt på sommaren!
Tanken är att det alltid är två värdpar som håller i spelen tillsammans. Man är värdpar i två år, första gången är man tillsammans med ett par som varit med tidigare år och året därpå lär man ett nytt par hur det hela går till. I år har vi ett värdpar för lite.

Maria och Filip Francke står som värdpar och var då också med förra året, de behöver ett par till! Snälla hör av er om ni vill att även den här traditionen ska leva vidare framöver, om vi alla hjälps åt så blir inte åtagandet så stort! Kontakta Filip på telefon: 0708-548640!


3. Andra aktiviteter
Glöm inte anmäla er till aktiviteterna i sommar, som seglarskola, tennisskola, etc. Detta görs på anmälningsformuläret.


4. Tennis
I år har vi förmånen att få en tennisinstruktör från Gullmarens TK, Sebastian Jönsson. Han kommer även att erbjuda privatlektioner under veckan, i direkt anslutning till tennisskolan. Är du intresserad så gå in och anmäl dig här.


5. Jerk Harlings minnespris
Vi vill också påminna er om att vi snart skall dela ut vårt fina minnespris för andra gången och vill självklart få in nomineringar från hela ön! Priset delas ut "För extraordinära insatser som främjar Gåsö Tennis- och Seglings-verksamhet eller på annat sätt stöder Gåsö Vänner Tennis och Segelklubbs vision om den bästa sommaren någonsin”. Lär gärna mer om priset här.

Skicka nominering till ngn i styrelsen tex henrik.plym.forshell@gmail.com

Med vänlig hälsning,
GTSK Styrelse